Öğretmen Takip Sistemi

Projenin Amacı: Öğretmenlerimizin performanslarını takip etmek, özdeğerlendirme becerilerini geliştirmek, eksikleri ile ilgili dönüt- düzeltme yapmak bu projenin temel amacıdır.

Projenin Özeti: Okulumuz Proje okul olduğu için seçerek öğretmen alır. Bu nedenle öğretmenlerimiz alanında ilimizin en iyi öğretmenlerindendir. Bu projede öğretmenden beklenen performans ile ilgili olarak 10 alan belirlenmiştir. Bu alanlarla ilgili öğretmenden beklenen davranışlar sıralanmıştır. Bu form sene başı toplantısında öğretmenlere dağıtılır. Sene ortası ve sene sonunda öğretmenin bu ölçüte göre performansını değerlendirmesi istenir. Böylece öğretmenler kendi değerlendirmelerini yapar. Eksiklerini görerek düzeltir.

27.12.2021 339

27-12-2021