Ezber Takip Sistemi

Projenin Amacı: Öğrencilerimizin hafızlık sürecini takip etmek, takvimine uygun olarak hafızlıklarını tamamlamalarını sağlamak, takvimin gerisinde kalan öğrencilere ve velilerine dönüt vermek, hafızlık sürecinin kontrolünü sağlamak bu projenin temel amacıdır.

Projenin Özeti: Okulumuzda Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi uygulanmaktadır. İşbirliği Protokolü gereği hafızlık süreci Yeşilyurt Müftülüğüne bağlı Kuran Kursu Öğreticileri tarafından yürütülmektedir. Bu projeye göre her öğreticimize şifre verilmektedir. Öğreticilerimiz öğrencilerin ders durumunu günlük olarak sisteme işlemektedir. Böylece öğrencilerin ders durumları günlük olarak proje yürütücüleri ve genel müdürlük tarafından takip edilmektedir. Takvimin gerisinde kalan öğrenciler ve velileri ile özel görüşmeler yapılarak güdülenmeleri sağlanmaktadır.

24.12.2021 1550

24-12-202124-12-2021