Çalışan Kazanıyor Projesi

Projenin Amacı: Öğrencilerimizin doğru davranışlarını pekiştirmek, eğitim öğretimde pekiştireçlerin sihirli etkisinden yararlanmak ve öğrencilerimizi doğru davranışlara teşvik etmek bu projenin temel amacıdır.

Projenin Özeti: Her ayın son haftası bayrak töreninden önce okulumuzda başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Öğrencilerimizin doğru davranışlarının pekiştirilmesi amacıyla düşünülen bu projede her ay, o ay içerisinde deneme sınavlarında okulda ilk 3' e giren öğrencilerimiz, ay boyunca hafızlık derslerini düzenli veren ilk 3 öğrencimiz ve o ay içerisinde her gün temiz kalan ve düzenli olan bir sınıfımızın tüm öğrencilerini minik hediyelerle ödüllendiriyoruz. Böylece öğrencilerimizi her daim takip ettiğimizi, onların başarılarıyla en çok bizim mutlu olduğumuzu ve diğer öğrencilerimize de örnek oldukları için ne kadar önemli bir görev ifa ettiklerini onlara hatırlatıyoruz.

Öğrencilerimiz, bir kitap ayracıyla, ellerine aldıkları bir kalemle, kütüphanelerine koydukları bir kitap ile bazen şirin bir anahtarlıkla bizlerin onlara olan sevgimizi hatırlıyorlar. Biz öğrencilerimizi seviyoruz onlara güveniyoruz. Onlar iyi ki varlar...

06.10.2022 239

29-10-202329-10-2023