Türkiye Odalar Borsalar Birliği Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Sosyal becerileri gelişmiş, akademik başarıları yüksek, tüm yeteneklerini ve gizil güçlerini fark ederek kendini gerçekleştirmiş, vatanına aşkla hizmet edecek hafızlar yetiştirmektir.

Misyon: Yaradılış amacını aklından çıkarmayan İslami ve insanî tüm güzel hasletleri kendinde toplayan, Kur´an´ı anlayan ve hayatını Onunla anlamlandıran, Çağın gerektirdiği akademik ve bilimsel donanıma sahip olan, Geçmişini ve geleneklerini çok iyi özümseyerek yaşadığı çağı bu birikimle yorumlayan, Medeniyetimizin ortak değerlerini ve evrensel değerleri kendinde toplayan, Ana dilini etkili ve doğru kullanmanın yanında dünya dillerine azami derecede vakıf olan, Ülkesi, milleti ve tüm insanlık için büyük idealleri ve hedefleri olan ve bunların peşinden yılmadan koşan, Kültür ve sanata karşı duyarlılığı üst düzeyde olan, bu alanı takip eden veya bu alanda önemli eserler üretecek bilgi, beceri ve zihin yapısıyla kendini donatan Hafızlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Yabancı Dil: ARAPÇA, İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://malatyahafiziho.meb.k12.tr

Adres - YAKINCA MAH. OSMAN GAZİ CAD. OKUL BLOK NO 15/1 YEŞİLYURT / MALATYA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Yeni Galericiler Sitesi Arkası Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Kampüsü

Adres - YAKINCA MAH. OSMAN GAZİ CAD. OKUL BLOK NO 15/1 YEŞİLYURT / MALATYA